Pod #15: Om relationer,sexualitet och begär.

I detta avsnitt talar vi om relationer, sexualitet och begär. Vad är skillnaden och hur förhåller vi oss i våra relationer till det politiska? Borde kvinnor välja bort relationer med män? Med oss har vi Fanny som bloggar på www.arsinoe.se

Som vanligt, lyssnar du via bloggen klicka på bilden för att börja spela upp avsnittet 🙂

Unite the fight

2 thoughts on “Pod #15: Om relationer,sexualitet och begär.

  1. Tack för ett intressant avsnitt med många viktiga inlägg. Jag uppskattar det väldigt mycket och ska reflektera över det ni pratade om för att ta in er erfarenhet i min världsbild. Jag vill dock rikta kritik till att ni inte tog med ett etnicitet perspektiv eller klassperspektiv då dom intersektionerna också påverkar relationer. Jag som cis-man bor ihop med en vit tjej och det påverkar vår relation och makten. Jag har också stött på män som ärttillsammans med kvinnor som har högre inkomst och utbildning där det påverkar deras relationer och hälsa.
    Jag tycker också att det är problematiskt när eran vita gäst pratar om kvinnosolidaritet och det pratas inte om vad kvinnosolidariteten innebär. Utgår den ifrån en vit västerländsk kolonial norm eller tar den hänsyn till dom som utsätts för rasism och neo-imperialism i andra länder.
    Som sagt, bra avsnitt och jag känner mig tacksam över ert arbete.

    Like

Leave a comment